There's never enough of anything

, Jag önskar bara att nån som visste kunde berätta för mig exakt vad jag borde göra.


.



Man,

All I have to do is dream

Denna helgen har varit asnaaaaaaaaajs.
Jag brukar jämt vara sarkastisk när jag säger att jag älskar livet, men just nu är jag inte långt ifrån.
Klockan är nu halv 9 på kvällen en söndag, jag är sleten som urin, trött som gurka och mest bara lite sådär fjantlycklig utan egentliga anledningar.
Utanför mitt fönster sitter någon just nu och spelar "All I have to do is dream" och folk sjunger lite mysigt med.
Man kan väl inte göra annat än att drömma och le,
egentligen.



Venice bitch

Venice Beach är ett jävla ställe egentligen.
Dyrt som hummer att bo,
men smutsigt som slynor att gå.
Jag kan inte minnas sist jag inte somnade in till polissyrener och ett gäng helikoptrar stormandes över husen här på jakt efter något freak som förmodligen rymt ur deras nävar.

Jag var och handlade mat igår, och det som hade kunnat ta mig 5 minuter tog istället en timme ungefär eftersom att en supertrashig brud stod framför mig och predikade om hur alla i världen var retards och att vi alla kommer dö som nersöpna misslyckade försökskaniner. 
Venice beach alltså, jag älskar hur detta stället är fyllt med allat annat än människor och för en gångs skull känner man sig inte som den största idioten på platsen.
På tal om idioter dessutom, så har någon snott min cykel! JAG BLIR SÅ TRÖTT! Men jag kan ju inte klandra dom, eftersom att min cykel var fucking asssssnygg.
Men fortfarande, jag gråter.


Blodsnigel



Ikväll tänker jag absolut bli så redlös och odräglig som jag har förmåga till att bli,
kanske lite värre än så om jag har tur till och med.
Känns som en sån dag bara,
inga konstigheter alls.

Imorgon ska jag våldta hollywood och följa med Melanie på en audition för playboy.
Jätte naket, och jättekul. Nu däremot tänker jag fortsätta på mina alla-dagars-äggmackor, och förmodligen be Dennis hålla käften om sin underlivsvärk.
Penis

All I gon' get, is all I gon' need



Jag är förälskad i Li.
vill bara klä av mig naken och springa till arizona, ungefär.

Klapp på axeln



Man måste bara älska livet ibland. Jag menar av alla saker jag är fullkomligt jävla värdelös på(lång jävla lista), så har jag nog hittat mitt absoluta fall här. PARANTES ROSA MARKERING BETYDER FEL! PARANTES
Man måste älska min lärare också, som lägger fram alla rättade prov på bordet och ber oss hämta ut dom själva. Det enda man kunde se som lös upp hela jävla klassrummet med rosa färg var ETT prov som så fint låg där i mitten. GUD I HIMMELEN, vad är det för liv jag lever.

Jag försökte fuska på ett prov häromdagen också. Gick sådär vill jag berätta. Jag satt och råstirrade efter varje svar hos killen som satt bredvid mig, och utan att inse hur uppenbart det var vaknade jag till och mötte min lärare med blicken. Han reste sig sen upp, gick sakta mot mig samtidigt som han blängde mig rakt in i ögonen, slog till mig på axeln och stannade sedan till.
Jag både svettades och höll på att svimma från värmen som kom ut från hans ögon och funderade mest bara på ifall jag kanske hade kunnat få välja HUR kan skulle döda mig. MEN, till min stora förvåning räckte han bara fuck you, och gick därifrån. Sen sa han högt till klassen, "om ni tycker detta känns jobbigt och ni hade velat ta med er alkohol till skolan, så förstår jag det. Och det är okej, sålänge ni bjuder mig".

Jävla hjälte detdära! Vilken jävla stjärna.

Bollar i en spann

När man tappert försöker gömma undan en hel fest på en balkong i hopp om att alla kan hålla käften när polisen kommer, är det väl egentligen bara självklart att wanja fucking ebbesson ska tappa en glasflaska i marken så den krossas och ger ifrån sig ett ljud som förmodligen lät bort till denver nånstans!!
Jisses. 30 personer på en två-manna balkong och jag förstör kvällen!  
Vilken tur att jag under tiden vi var utelåsta kunde öppna folks flaskor med käften, annars hade det förmodligen blivit jag som åkt ner från balkongen istället!

Tokig kväll, jag badade i en vattenspridare och amerikanare är lustigt sköna.

Idag tog Melanie med mig till hennes audition i hollywood,
vilket kunde ha blivit min död eftersom hon körde på en bil rakt i röven på en moterväg! MEN, trots att mannen i bilen gick rakt in i ondskan så lyckades vi ta oss därifrån utan en yxa i nacken. Folk i detta landet kan då rakt inte köra bil, verkligen. Jag menar jag är rent värdelös själv, men här skulle jag nog fan kunna få pris.
Bara en parantes sådär, för annars vill jag mest bara berätta att auditionen var cpcool och vi råkade trampa in mitt under en inspelning av True Bloood.
Dock blev vi skitutslängda därifrån igen eftersom jag saknar förmågan till att vara snabbtänkt,
men det är ändå värt att nämnas för det är jävligt mycket häftigare än white room på stureplan.

Nu ska jag gå och äta ägg och kaviar för 29 dollar. Livet är bra och här är skitvarmt.

light

Jag är glad. Livet är bra. bra bra, bra.


RSS 2.0